Suntem prosti!

Suntem prosti!

Ce tâmpiți suntem! Suntem tâmpiți dea dreptul. Am ajuns să ne urâm mai rău ca leii când au o pradă consistentă îndeajuns să-i sature pe toți. Ne sfâșiem ca niște hiene, iar apoi râdem. Am alungat tot ce înseamnă dragoste și compasiune pentru doi biștari în plus în buzunar. Nu mai știm să fim oameni, știm să fim o adunătură de cretini, cretini care votează alți cretini să ne conducă. Ne punem piedici singuri, ne dăm cu stângu-n dreptul, iar mingea vine și o fură cel ce e cu o secundă mai rapid. Suntem ageri la minte când e vorba de toate căcaturile și mizeriile pământului, dar când e vorba să ne iubim ne cretinizăm instant și ne pierdem. Suntem o adunătură de proști care tot cere. Cerem în continuu tot ce credem că ni se cuvine, dar de oferit când?! Ne va lua mult timp să învățăm să iubim din nou, să ne iubim aproapele, iar când vom avea iar habar, va fi mult prea târziu. Ne ignorăm părinții, că-s bătrâni, îi aruncăm prin spitale, sau în centre de bătrâni.

Alungăm medicii! Da, ăștia de trag săracii 2 nopți într-o noapte să facă un ban în plus. “Dă-i dracu! “Să se ducă în afară dacă vor mai mult, nu? Și chemăm medici din afară, care au ajuns cu diplome și experiență la 8 clase terminate. Iar apoi ne plângem că nu ne mai salvează nimeni. Păi cine dracu se mai uita la oameni ca noi? La niște proști care distrug tot ce-i bun. De fapt ce dracu mai e bun în țara asta? Se vorbea odată că părinții mei au luptat ca noi să fim liberi. Liberi să ce? Să ne îngropăm în căcat cu ambele mâini iar apoi să strigăm după ajutor. Doar muștele trag la îngrășământ! Acum vreo 3-5 ani se vorbea că noi, ăștia după părinții care ne-au “eliberat” de comuniști suntem generația de sacrificiu. Generația de ce? Să o sacrifici tu pe mă-ta, că eu nu sacrific nici măcar un scuipat pe tot ce a ajuns această țară, această populație cătrănită. Să vă întrebați cine o să mai fie aici peste 10 ani de acum în colo, nu cine dracu se mai sacrifică pentru a se îmbăta cu apă rece. Plecăm toți mă! Da, nu mai rămânem aici în căcat, că e atât de amestecat încât pute doar a partide și care reușește să distrugă cât mai mult! Pe asta suntem buni, în asta ne întrecem, oh și suntem TOP! Top pe Europa, în curând top în lume!

Am atâta dragoste în mine pentru tot ce înseamnă frumos, pentru tot ce înseamnă corect, dar pentru cine? Că ne urâm și urâți mai suntem pentru asta.

Citeste si ” Religie? Sau spalare pe creier?

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Me

Salutări! Numele meu este Albert, sunt Graphic Designer şi Fotograf, cu sediul în Bucureşti, România. Călătoresc foarte mult, doar aşa îmi pot hrăni pasiunile! Călătoria nu este niciodată o chestiune de bani, ci de curaj.

%d bloggers like this: