Noile modele de maşini 2019

Noile modele de maşini 2019

Noile modele de masini 2019 promit multe! Maşinile sunt o investiţie mare, chiar daca este o pasiune, sau o nevoie, va prezentam noile modele de maşini 2019.

1. Toyota Supra

În cele din urmă s-a întâmplat. Toyota a scos în sfârșit capacele și camuflajul de pe noul model Supra Coupe de la A90 în cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2019.

Deci, Toyota Supra este un nou coupe sport din Japonia. Al cincilea pentru a purta numele Supra. Toyota a lucrat în parteneriat cu BMW pentru a da naştere noii maşini. După multe imagini și apariții publice, noua Supra pare probabil destul de familiară. Dar sub ea este o asemănare puternică cu roadsterul BMW Z4. Asta pentru că ambele maşini au fost dezvoltate în comun.

Va fi valabilă în perioada: Vara 2019
Preţul ei fiind: de la £52,6952. Audi A4, Audi e-Tron

Audi A4.

Anul acesta, Audi va oferi un compact face-lift. În încercarea de a-și menține competitivitatea față de rivalii recent actualizați, cum ar fi BMW Seria 3 și Mercedes C-Class. Opțiunile de ieșire ale motorului A4 nu sunt rele cu o varietate de putere cuprinse între 148 și 268 CP, de la o gamă largă de unități de benzină și diesel.
Modificări majore vor fi aduse și interiorului. Aceasta înseamnă că toate butoanele și comutatoarele actuale vor face loc unei perechi de touchscreenuri de înaltă definiție pe bord și pe consola centrală.

Va fi valabilă în perioada: Vara 2019
Preţul ei fiind: de la £28,000

Audi e-tron.

Audi E-Tron este răspunsul pentru Jaguar I-Pace și Tesla Model X. Se mândrește cu până la 402 CP și o gamă revendicată de 248 de mile. E-Tron este capabil să atingă 0-62 mph în mai puțin de șase secunde și va atinge 124 mph viteza maximă. De asemenea, Audi susține că până la 30% din gama totală a e-Tron este reprezentată de recuperarea energiei. Șoferul poate selecta gravitatea acestei recuperări utilizând padelele montate pe roata de direcție, iar sistemul recuperează apoi energia cinetică pentru a oferi o gamă suplimentară. E-Tron poate recupera 80% din încărcătura sa în mai puțin de o jumătate de oră.

Va fi valabilă în perioada: Începutul lui 2019
Preţul ei fiind: de la £70,805
3. BMW seria 1, 3, x6, x7

BMW seria 1.

BMW planifică o regândire completă pentru cea mai nouă versiune a Seriei 1. Scoțând din spate platformă cu roți în favoarea layoutului cu roți față care susține actualul MINI. Redesignul ar trebui să aibă ca rezultat mai mult spațiu interior și de bagaje, pentru ca în compartimentul cabinei nu există un arbore de acționare sau un diferențial spate. Pentru pasionații de performanță, va exista, de asemenea, o versiune “hoţ” a seriei 1. Datorită reconfigurării maşinii, următorul model M140i va fi dotat cu patru cilindri turbo şi xDrive cu tracţiune integrală, plasând-o în competiţie directă cu Volkswagen Golf R şi Ford Focus RS.

Va fi valabilă în perioada: sfârşitul 2019
Preţul ei fiind: de la £23,000

BMW seria 3.

Noul Seria 3 de generație a șaptea este cea mai avansată din punct de vedere tehnologic. Actualizările includ o trecere la platforma BMW CLAR, care permite instalarea unei noi generații de motoare – inclusiv un hibrid plug-in mai eficient. De la lansare, cumpărătorii vor avea opțiunea pentru un singur model benzină și două modele diesel; toate sunt de 2.0 litri cu puteri variind de la 187bhp la 263bhp. BMW își va îndrepta atenția spre performanță. O pereche de modele M Performance cu șase cilindri va ajunge la sfârșitul anului 2019, în timp ce un M3 de vârf al gamei este programat să se alăture rândurilor în 2020.

Va fi valabilă în perioada: martie 2019
Preţul ei fiind: de la £33,610

BMW x6

Noul BMW X6, va rivaliza cu Mercedes GLE Coupe și noul Audi Q8. Conceput pentru a arăta mai elegant decât modelul de ieșire, SUV-ul se va baza pe noua platformă BMW CLAR. Oferind mai mult spațiu interior și dinamică mai accentuată a conducerii. În interior, modelul X6 va fi identic cu cel mai tradițional X5, cu un touchscreen de 10,25 inch pe bord, împreună cu un cluster digital de instrumente. Fotografiile făcute de Paparazzi au confirmat, de asemenea, că marca lucrează la un model X6 M, care va face uz de un motor V8 de 4,4 litri cu turbocompresor de 600 CP. Wow!

Va fi valabilă în perioada: sfârşitul 2019
Preţul ei fiind: de la £63,000
 

BMW x7

BMW x7 ataca coroana Range Rover cu noul SUV x7. Noul model va fi tratat cu tehnologie împrumutată de la luxul Rolls-Royce Cullinan. X7 va fi un SUV full-size, cu șapte locuri și, la o lungime de 5.151mm și o lățime de 2.218mm, este mai mare decât un Range Rover. Este și cea mai grea mașină de producție produsă vreodată de BMW, cântărind mai mult de 2,4 tone în cea mai ușoară mască.

Opțiunile pentru motorul britanic pentru noul X7 constau în două motoare diesel și unul benzină, toate acestea trimițând puterea lor printr-o cutie de viteze automată cu opt trepte la sistemul de propulsie xDrive al tuturor roților BMW. Cea mai puternică opțiune disponibilă în Marea Britanie va fi un diesel de 3.0 litri cu șase cilindri, cu o putere de 395 CP.

Va fi valabilă în perioada: martie 2019
Preţul ei fiind: de la £72,155

 

4. Ford Focus Active

Anul viitor, Ford va introduce un nou model inspirat de modelul 4×4, sub forma Focus Active. Modelele active sunt deja văzute în gamele Ford Ka + și Fiesta. În Focus, înseamnă o înălțime mai înaltă de 30 mm, dar nu vă așteptați la capacitatea de a merge oriunde, deoarece Active nu va avea tracțiune integrală. Stilul hatchback-ului a fost însă întărit, cu barele de protecție din plastic mai voluminoase, cu inserții unice ale grilajului și extensii de roată.
Două motoare pe benzină și două motoare diesel vor apărea ca variante de motorizare. Există, de asemenea, o serie de seturi de siguranță, cum ar fi frânarea autonomă de urgență, adaptarea regulatorului de croazieră și tehnologia de evitare a coliziunilor.

Va fi valabilă în perioada: ianuarie 2019
Preţul ei fiind: de la £24,000

 

5. Honda CR-V hybrid

Honda are speranțe mari pentru hibridul său CR-V. Scopul acestei motoare este de a adăuga atracția crossover-ului de familie, care concurează într-unul din cele mai dificile sectoare ale pieței, rivalizând pe cele mai vândute Nissan Qashqai și Kia Sportage. Dedesubt se află un nou motor de propulsie hibrid, cu două modele, care cuprinde un motor pe benzină de 2,0 litri și un generator separat de motor electric. Interesant, Honda a optat pentru un singur raport de viteză fix, în loc de o cutie de viteze convențională. Puterea totală este de 181 CP și un cuplu de 315 Nm, în timp ce economia oficială este de 51,4 mpg pentru modelul cu patru roți.

Va fi valabilă în perioada: sfârşitul 2019
Preţul ei fiind: de la £29,000
 

6. Mercedes B-Class, Mercedes CLA, Mercedes EQC

Mercedes B-Class

Mercedes speră să aspire la o nouă viață în segment cu cea mai recentă clasă B. Compania declară că a lucrat din greu pentru a înlocui aspectul carosabil al mașinii anterioare cu un design mai încurcat. Destinat celor de la BMW Seria 2 Active Tourer și Volkswagen Golf SV, clasa B va veni în cele din urmă cu un rând alunecător de scaune din spate, care poate fi mutat înainte și înapoi pentru a crește spațiul pentru picioare sau spațiul pentru bagaje. Există o gamă de cinci motoare de lansare: două benzină și trei motoare diesel.

Va fi valabilă în perioada: începutul 2019
Preţul ei fiind: de la £25,000

Mercedes CLA

În ciuda faptului că tocmai a lansat Salonul de Clasa A, Mercedes continua să înceapă cu CLA. Pare să prezinte un profil asemănător modelului coupe, asemănător CLS. Ne așteptăm ca marca să ofere și mai multe motoare de clasa A, având în vedere că cele două mașini au o platformă. Hibridizarea se face pe cârduri, în timp ce un CLA AMG 45 va sosi mai târziu. Aceasta ar trebui să aibă peste 400 CP, lăsând loc și pentru un CLA AMG 35.

Va fi valabilă în perioada: sfârşitul 2019
Preţul ei fiind: £28,000
 

Mercedes EQC

Mercedes este o altă marcă care a intrat în cursa electrică premium SUV. EQC va concura de la egal la egal cu modelele Jaguar I-Pace și Tesla Model X și va primi un pachet de baterii de 80 kW, capabil să atingă o distanță de 280 km. ouă motoare electrice, câte una pe fiecare axă, asigură un cuplu de 402 CP și un cuplu de 765 Nm, cu o viteză de 0-62 km/h, în numai 5.1 secunde. EQC oferă capacitate rapidă de încărcare DC ca standard, ceea ce înseamnă că poate fi completat de la 10 la 80% în 40 de minute. Maşina are încă legături puternice cu platforma SUV-ului convenţional GLC, dar Mercedes deja lucrează la o nouă arhitectura care va suporta cel puţin 10 modele EQ complet electrice. De asemenea, Mercedes vizează o variantă de performanță Mercedes-AMG de înaltă performanță, ulterior în ciclul de viață al EQC.

Va fi valabilă în perioada: sfârşitul 2019
Preţul ei fiind: £70,000

 

7. MINI EV

Modelul total electric se va alătura modelului hibrid Countryman SUV, care va fi lansat în vara următoare. Modelul de producție se va baza în mare măsură pe conceptul MINI EV afișat la Salonul Auto de la Frankfurt în 2017. Acesta va include efectele aero funky ale mașinii, cum ar fi spoilerele mici din fața roților din spate, precum și caracteristicile distinctive ale modelului grilă radiator golit. Aşteptaţi-vă la gama care este un pas dincolo de 186 de mile (range) de BMW i3, de asemenea, pentru că au fost promise noi baterii. Noul brand MINI EV se va lansa în vara anului viitor, iar primii clienţi programaţi pentru livrarea maşinii la sfârşitul anului.

Va fi valabilă în perioada: sfârşitul 2019
Preţul ei fiind: £25,000

 

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Me

Salutări! Numele meu este Albert, sunt Graphic Designer şi Fotograf, cu sediul în Bucureşti, România. Călătoresc foarte mult, doar aşa îmi pot hrăni pasiunile! Călătoria nu este niciodată o chestiune de bani, ci de curaj.

%d bloggers like this: