Elon Musk , Dogecoin , Grayscale si Bitcoin.

Elon Musk , Dogecoin , Grayscale si Bitcoin.

O poveste de “love-hate”

După ce fondul de investiții grayscale i-au băgat câinele lui Musk în cușcă, anunţând că aceştia vor paria pentru scăderea dogecoin, acesta a venit cu replică prin compania sa Tesla făcând anunțul care a lovit întreaga piață crypto. “Tesla nu va mai accepta plata mașinilor prin cripto moneda Bitcoin”. Acest tweet a fost un direct răspuns pentru cei de la grayscale. În anunț Tesla menționează emisiile de carbon și cât de dăunătoare sunt pentru mediu.

Dar acum sa fim realiști. Când Tesla a investit 1.5 MLD de dolari în Bitcoin, acesta nu producea emisii de carbon? Asta explica in mare parte manipularea pieței crypto, cât și autismul lui Elon Musk. (Mulțumim că nu este și bipolar- atunci lucrurile aveau o alta direcție cel mai probabil). Este o manipulare la nivel înalt unde Musk și Tesla câștigă sume enorme “buy low sell high”, afectând toți “jucătorii” mici ai pieţei crypto. Probabil în viitorul apropiat Tesla va interzice vânzarea mașinilor in China (vezi emisiile de carbon din China), sau eventual o vor trece pe diesel.

Anunțul făcut de Tesla demonstrează câți adepți manipulați are elon Musk global, și cât de ușor poate fi controlata decizia și mintea oamenilor ce investesc in cryptomonede.

 

Daca acest război între Grayscale și Elon Musk va continua, este posibil sa vedem o piață intrata in Bear Market prematur.

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Me

Salutări! Numele meu este Albert, sunt Graphic Designer şi Fotograf, cu sediul în Bucureşti, România. Călătoresc foarte mult, doar aşa îmi pot hrăni pasiunile! Călătoria nu este niciodată o chestiune de bani, ci de curaj.

%d bloggers like this: