Numele meu este Albert

Sunt Graphic Designer, Web Designer, si Fotograf. De mic mi-am urmat pasiunea pentru creatie, fiind mereu in cautarea ideilor noi.

Fotografia reprezintă emoţie, iar noi, fotografii, prindem această emoţie sub forma unei fotografii, o fărâmă dintr-un moment important al vieţii pe care-l putem păstra pentru totdeauna. Facem fotografii pentru a înţelege ce reprezintă viaţa pentru noi. Pe de altă parte, am fost îndrăgostit mai întâi de editarea fotografiilor. A fost o chemare naturală într-un abis necunoscut, pe care în timp, l-am transformat în tot ce mi-am dorit să fac vreodată. Consider că avem nevoie de multă pasiune şi determinare ca să ne dovedim talentul.


După cum spuneam, am avut latura creaţiei cu mult mai dezvoltată decât altele. Am fost şi sunt pasionat necondiţionat de fotografie, de editare, de creativitate. Acum 12-13 ani am deschis prima oară Photoshop-ul, avea destule posibilităţi de a crea încă de atunci, deci mi-a satisfăcut dorinţele. Mai târziu am început să încarc primele fotografii în program. Mă jucam cu toate butoanele pur şi simplu să văd ce reacţie au. Aşa peste ani, mă pot mândri că am fost autodidact, am învăţat singur tot ce se putea învăţa, că mai târziu să mă înscriu la cursuri de specialitate să obţin atestat pentru asta. Sunt 12-13 ani de experienţă, în Editare, în Web design, în Fotografie!

In viitorul apropiat, tintesc spre stele si mai sus! Cu siguranta o sesiune foto cu mine, sau editarea unor poze, va pune un zambet de multumire pe chipul oricarui client.

“Atunci cand vor deveni neclare cuvintele, ma voi concentra pe fotografii. Atunci când imaginile devin inadecvate, voi fi multumit de tacere. ” — Ansel Adams

“In fotografie exista o realitate atat de subtila incat devine mai reala decat realitatea. ” — Alfred Stieglitz

Cu multa dragoste. Fotograful tau.

Adrian Albert

%d bloggers like this: