Baiatului meu

January 24, 2019
by
in Despre suflet
1 Comment
Baiatului meu

Nu știu încă dacă am dorința de a avea un băiat sau o fată, mi-aș dori doi copii , și băiat și fată. ( Cum este tipicul , băiatul să fie mai mare decât faţa, să fie grijulii cu ea) . Dar dacă voi avea un băiat…cu siguranță de la o vârstă fragedă voi avea grijă să fie îmbrăcat bine. (Când eram eu mic nu prea îmi păsa ce port, și se pare că nici părinților mei, uitându-mă peste câteva poze).Voi avea grijă ca primul cuvânt rostit să fie “mama” , pentru că fără ea nu exista nici el, nici eu. Voi avea grijă să nu-i lipsească nimic și tot ce își va dori atunci, va primi. Îl voi învăța de mic ce înseamnă respectul de sine în primul rând , iar mai apoi, de orice îl înconjoară. El crescând, iar eu îmbătrânind, îi voi spune că orice are un rol în viață și toate există cu un scop, să aprecieze asta , și să înțeleagă. Să știe că se poate încrede în cuvântul meu de părinte, și totodată să aibă siguranța că voi fi mereu în spatele lui. Chiar dacă altul îl provoacă, să mă strige în gura mare fără nicio urmă de ruşine. Să știe că nu voi pleca niciodată de lângă el și voi fi acolo necondiţionat pentru orice provocări îi întinde viața.

Nu-i voi spune niciodată nu fuma , nu bea , nu fi golan. Dar va şti că sunt multe drumuri de alergat în viaţă, şi ar fi păcat să îl îngreuneze fumul din plămâni. Mahmureală de a doua zi, sau mai ales să îl vorbească lumea de rău. Îl voi face să înțeleagă că prin orice despărțire ar trece sau oricine i-ar frânge inima, niciodată să nu fie negativ față de femei, nici măcar să nu gândească cuvinte rele despre ele. Nu pentru că era “curvă” , sau “depravată” , trebuie să înțeleagă că au fost alte oportunități, respectivei i s-a dat șansa să aleagă , iar el greșind i-a dat altuia șansa să o facă să zâmbească. Să știe că nu orice om este menit să rămână în viața lui, ci doar cei ce merită cu adevărat, restul sunt experiențe .Va înțelege în timp, că dragostea vine cu adevărat din adâncul sufletului, încă din pântecele mamei , iar nu mulți au șansa de a găsi sufletul pereche , sau de a simți anumite sentimente. I-aș promite din timp, că orice problemă are o rezolvare, atâta timp cât crede cu adevărat în asta, iar orice obstacol nu este imposibil de trecut. Îl voi învăța să-și fugărească visele, până obosesc , să le prindă din urmă și să le întreacă. Va trebui să știe că, bărbat fiind de multe ori trebuie să gândească cu sufletul, să facă sex cu creierul, și să facă dragoste cu penisul, și nu invers.

Voi fi alături de el, până când va avea siguranța că nu îi voi lipsi niciodată. Iar eu, îi voi fi cel mai bun prieten, când nimeni nu-i mai este alături, iar într-un final mulțumirea mea să fie realizările lui .

Citește și articolul ” Povestea unui caine ” .

You May Also Like

1 Comment on This Post

Printre cearsafuri – M O U N O I R
January 22, 2020

[…] Citește și ” Băiatului meu ” . […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Me

Salutări! Numele meu este Albert, sunt Graphic Designer şi Fotograf, cu sediul în Bucureşti, România. Călătoresc foarte mult, doar aşa îmi pot hrăni pasiunile! Călătoria nu este niciodată o chestiune de bani, ci de curaj.

%d bloggers like this: