#10yearchallenge

#10yearchallenge

10#yearchallenge. Un fenomen la care au luat parte milioane de oameni, de toate varstele. Sigur daca ai umblat pe internet in ultimele doua saptamani, ai dat peste aceasta provocare fara indoiala.

 

Vedete sau oameni simpli, tineri sau batrani, copii sau adolescent au participat la acest #challenge. Practic el reprezinta provocarea de a urca pe retelele de socializare o poza cu tine de acum 10 ani, in paralel cu una recenta. Noi am ales cateva poze semnificative, unele haioase, altele cat se poate de serioase. Teoria conspiratiei spune ca aceasta provocare a fost lansata cu un alt scop. Tinta fiind pentru a asocia imaginile vechi cu subiectii cu cele noi pentru a avea o baza de date mult mai recenta. Eventual pentru a asocia amprentele luate de companiile de telefonie cu chipul reprezentativ fie ca vorbim de Apple, unde pentru a debloca noul telefon, tehnologia se bazeaza pe amprenta fetei.  Reprezentativa tarii noastre, este prima poza in aceasta lista.Probabil ca la un momentdat ati gasit sau v-a gasit o groapa minunata in asfalt, fie ca erati pe bicicleta, masina personala sau intr-un mijloc de transport. Nu este, si nu va fi niciodata o placere o groapa in asfalt. Ce sa mai adaugam, ca, autoritatile din Canada lipesc pe asfaltul perfect imagini cu gropi, pentru a incetini soferii vitezomani. Noi le avem reale!

#10yearchallenge hole in asphalt

Un semnal de alarama tras de fotografii din lume, reprezinta topirea calotei glaciare. Este un semnal de alarma pe care il tragem si noi. Avem o singura planeta pe care traim. Haideti sa o pastram cat mai bine. Reciclați cît mai mult, poluati cat mai putin!

#10yearchallenge glacierPentru majoritatea, 10 ani nu ne-au schimbat foarte mult buzunarele sau grosimea protofelului. Dar oare cum va arata #20yearschallenge?

#10yearchallenge image selection 2

Au fost 10 ani plini. Plini de probleme, de nevoi, de esecuri, de haz. Schimbarile s-au putut vedea in mica noastra selectie de poze.

#10yearschallenge image selection


Sursa imaginilor boredpanda.com , google.com .

You May Also Like

1 Comment on This Post

Imagini Clone ale Vedetelor – M O U N O I R
January 22, 2020

[…] şi colecţia de poze în articolul #10yearchallenge ! S-ar putea să-ţi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Me

Salutări! Numele meu este Albert, sunt Graphic Designer şi Fotograf, cu sediul în Bucureşti, România. Călătoresc foarte mult, doar aşa îmi pot hrăni pasiunile! Călătoria nu este niciodată o chestiune de bani, ci de curaj.

%d bloggers like this: